Toimitusehdot

Yleistä

kabbalah.fi on The Kabbalah Centre Finland ry:n (Y-tunnus 2993692-9) ylläpitämä markkinapaikka. The Kabbalah Centre Finland ry pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Voit maksaa verkkokauppaostokset suoraan kassalla yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard) ja laskulla tai osamaksulla Klarna-vaihtoehdolla. 

Mikäli haluat maksaa tuotteet tai osallistumismaksut tilisiirtona, ota yhteyttä sähköpostitse info@kabbalah.fi -osoitteeseen.

Tapahtumien osallistumismaksut voit hoitaa saapuessasi joko kortilla tai käteisellä. Varaathan kuitenkin paikkasi etukäteen ilmoittamalla tulostasi sähköpostitse osoitteeseen info@kabbalah.fi - tällöin sinulle on varmasti paikka ja tarjoilut varattuina.


Toimitus ja toimituskulut

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen ja ensisijaisesti käytämme Postin kuljetuspalveluja. Yli 50 euron tilaukset toimitamme ilman postituskuluja ja pienempiin tilauksiin toimitusmaksu on neljä euroa. Ladattavissa tuotteissa ei ole toimituskuluja.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.


Toimitusaika

Pääsääntöisesti tuotteet postitetaan kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta ja Postin toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme:

info@kabbalah.fi