Kraften i kabbalah

Kraften i kabbalah

17,00 €
sis. 0 % ALV
Vår vanliga verklighet är den fysiska 1-procentsvärlden där vi lever och verkar. Här möter vi utmaningar och hinder dygnet runt. Det finns dock även en annan...

Vår vanliga verklighet är den fysiska 1-procentsvärlden där vi lever och verkar. Här möter vi utmaningar och hinder dygnet runt. Det finns dock även en annan värld som kallas de 99 procentens rike. Enligt kabbalah är allting vi verkligen önskar, som kärlek, glädje, sinnesro or frihet, tillgängligt för oss när vi får kontakt med denna dimension bortom våra fem sinnen. När vi på ett reaktivt sätt hanterar våra problem genom ilska, svartsjuka, rädsla och osäkerhet tappar vi, utan att märka det, kontakten med källan av evig uppfyllelse. Föreställ dig att vi skulle kunna använda våra svårigheter som en språngbräda for att alltid få kontakt med de 99 procenten. Genom att använda kabbalistiska verktyg kan vi stiga utanför denna fysiska världs begränsningar och få kontakt med denna högsta källa av energi.

De 13 principer som finns i denna bok är utplockade från läror som är mer än 4000 år gamla. När man till-lämpar dessa principer så kan de hjälpa oss att ta bort kaos, personliga problem och förtvivlan, och återföra oss till ett öde av varaktig lycka. Detta är kraften i kabbalah. Denna första utgåva i pocket innehåller nytt material och övningar och är mer anpassad för att möta dagens nutida utmaningar. Vi upptäcker hur vi justerar våra handlingar i överensstämmelse med ett högre syfte och blir medvetna om vårt eget livs gränslösa möjligheter. Vi blir visa.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.