Zohar, koko arameankielinen teksti

Zohar, koko arameankielinen teksti

72,00 €
sis. 0 % ALV
Zohar on kabbalan tärkein teksti ja voimakkain työkalu. Sen opetukset koskettavat meitä kaikkia. Tässä on koko Zoharin teksti yksissä kansissa.

Zohar (arameankieltä, tarkoittaa "suurta valoa") on muinaisen kabbalan vuosituhansia vanha tärkein teksti ja voimakkain työkalu. Sen opetukset koskettavat meitä kaikkia. Kenenkään elämäntilanteella, katsomusjärjestelmällä tai olosuhteilla ei ole merkitystä. Tästä kirjasta säteilevä Valo vahvistaa rauhan, suojan, turvallisuuden ja rajattomien siunausten tietoisuutta.

Tässä kirjassa on koko Zoharin teksti yksissä kansissa alkuperäisellä muinaisella arameankielellä. Lisäksi johdanto-osuus on yhdeksällä eurooppalaisella kielellä, mm. englanniksi. Jo pelkkä Zoharin hallussapito tuo elämääsi hämmästyttävää voimaa, joka ilmenee kolmella tärkeällä tavalla: suojana, yhteytenä ja kykynä tehdä muutoksia. Tekstin silmäily avaa rajoittamattoman kanavan Valoon.

Lukemalla Zoharin tekstiä (vaikka emme ymmärtäisi siitä mitään), tai silmäilemällä tai meditoimalla tekstiä, herätämme monenlaisia Valon henkisiä voimia, jotka voivat torjua negatiivisuutta elämästämme. Tämä on loistava versio kotiin, toimistoon tai lahjaksi. Teksti on sopivan kokoista silmäiltäväksi ja kulloiseenkin hetkeen parhaiten sopivan osuuden voi etsiä skannaustaulukon avulla.

Tyylikkäässä kirjassa on hopeareunuksiset sivut ja se toimitetaan kovassa suojaavassa kotelossa.

Kirjassa on 1825 sivua.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.